Koffie- en Theehuis

Even pauzeren van de lange fietstocht? Lunchen tijdens een wandeling? Of lekker snel een ijsje halen? Het kan allemaal in ons koffie- en theehuis.

Het is een heerlijke plek om te verblijven. Buiten op het zonnige terras of binnen in de gezellige woonkamer met speelhoek. Aan u de keus. En terwijl u heerlijk op het terras zit, vermaken de kinderen zich prima in de speeltuin en op de skelters.

Heeft u iets te vieren of komt u met een groep, dan bieden wij verschillende arrangementen, buffetten en mogelijkheden voor een high tea.

Compleet verzorgd door Hof ’t Sprakel!

High Tea

Geniet bijvoorbeeld van een 2-3 uur durende High Tea met huisgemaakte taartjes, gevulde hartige wraps, sandwiches, scones met huisgemaakte jam, bonbons en onbeperkte thee. De smaken variëren per seizoen. We overleggen graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Een High Tea reserveert u al vanaf €21,50 per persoon.

High Wine

Met een High Wine arrangement geniet u gedurende 2-3 uur van een heerlijke Twente wijn van wijngaard Hof van Twente met bijpassende versnaperingen zoals hartige taartjes, gevulde wraps, olijven, spies, komkommer met dipsaus, 2 kleine broodjes belegd, warm broodje en bladerdeeg hapjes.

Een High Wine reserveert u al vanaf € 28,50 per persoon.

High Beer

Of geniet van een heerlijke High Beer arrangement. Dit is te reserveren vanaf 2 personen, waarbij 4 biertjes per persoon zijn inbegrepen waarvan 1 speciaalbier. En heerlijke hapjes zoals mini pizza roll, mini hamburger, kaas, diverse soorten worst, hartige bladerdeeghapjes, 2 soorten belegde broodjes, gehaktballetje en bittergarnituur.

Een High Beer is te reserveren vanaf € 26,50 per persoon.

De arrangementen High Tea, High Wine en High Beer zijn te reserveren vanaf 2 personen. Buiten openingstijd vanaf 10 personen. En graag minimaal 2 dagen van te voren.

Buffetten

Met zijn allen samen genieten van een heerlijk buffet? Dat kan. Zo hebben wij een stamppotbuffet, een Hollands buffet en Oosters Buffet. Laten we bespreken waar uw gezelschap uit bestaat en welke mogelijkheden wij daarvoor hebben.

Een buffet is te reserveren vanaf € 22,50  per persoon.

Feestjes

Wel een feestje vieren, maar niet in uw eigen woonkamer? Geen probleem. Ons koffie- en theehuis is gezellig ingericht en biedt plaats voor 25 gasten beneden en 20 gasten boven. Buiten op het terras is plaats voor zo’n 50 gasten. Terwijl u zich vermaakt met uw gasten, zorgen wij voor de koffie, thee, kleine gebakjes, hapjes en dranken aan de bar. Zo weet u zeker dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Informeer gerust naar de verschillende arrangementen.

U reserveert al een Feestarrangement van 4 uur vanaf € 24,- per persoon.